voor de beginnende bedrijven

Verhuisservice

Wilt u uw website(s) naar ons toe verhuizen? Maak gebruik van onze verhuisservice!verhuizen-internetverbinding

Wanneer u van hostingprovider gaat wisselen, kan dit veel zorgen en gedoe met zich meebrengen. Wij hebben hier ervaring mee, en kunnen deze last voor u verlichten door het werk bij u uit handen te nemen. Wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing, zonder downtime, zonder gemiste e-mails en zonder gemiste content op dynamische websites.

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze webhosting verhuisservice, zullen wij de volgende stappen doorlopen:

  1. U verzamelt alle inloggegevens van uw huidige hosting, waaronder FTP/SSH-gegevens, gebruikersnamen en wachtwoorden van de e-mailadressen, MySQL-gegevens van eventuele databases, en indien aanwezig inloggegevens van het controlpanel.
  2. U plaatst bij ons een bestelling voor verhuizing, en geeft daarbij de benodigde gegevens en informatie op bij ‘Opmerkingen’.
  3. Wij controleren of de gegevens werken, bekijken hoe lang de verhuizing ongeveer in beslag zal gaan nemen en geven u een schatting van de tijd welke deze in beslag zal gaan nemen. Voor de verhuisservice rekenen € 23,75 per kwartier.
  4. Wanneer u akkoord gaat, zullen wij de werkzaamheden verrichten.
  5. U ontvangt van ons een e-mail met een link waarop u de website op het nieuwe hostingpakket kunt controleren. Als deze akkoord bevonden wordt, verhuizen wij de website compleet, zonder downtime.
  6. U ontvangt van ons een document met de nieuwe inloggegevens voor uw website, database(s) en e-mail.

Ruim 90% van de websites heeft genoeg aan 30 minuten verhuisservice.

Heeft u een eigen webserver? Ook dan kunnen wij assisteren bij de (fysieke) verhuizing. Neem contact op om dit verder te bespreken.

Hetzelfde geldt voor een (dedicated of virtuele (VPS)) server waar u niet de eigenaar van bent, waarvan de gegevens verhuisd moeten worden.

Geef hier uw verhuisgegevens in

Velden met een * zijn verplicht
Heeft u vragen over onze diensten of bent u op zoek naar advies? Wij denken graag met u mee! Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen óf ons even bellen op telefoonnummer +31 (0) 6 – 12526606.