voor de beginnende bedrijven

Webhosting

Webhosting van InterCMS

Het hosten van je website, tegenwoordig is het moeilijk om een keuze te maken tussen de 1000-en providers welke op het internet te vinden zijn; iedereen beweert de beste te zijn. InterCMS geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe hosting écht hoort te zijn: persoonlijke service, alles in 1 pakketten en het allerbelangrijkst een website welke altijd beschikbaar is.

Geen omkijken naar het technische gedeelte van uw hosting, dat is webhosting bij InterCMS. Wij nemen u het systeembeheer uit handen, waardoor u zich alleen bezighoudt met uw webapplicatie of website. Ons team, zoekt naar de oplossing die u optimale performance biedt. Aan de hand van uw wensen stellen zij samen met u een webhostingplan op.

Linux S
€ 4.95 p/m excl. Btw / € 5.99 incl. Btw
50 MB schijfruimte
2.000 MB dataverkeer / maand
5 e-mail accounts
2 MySQL databases
Linux M
€ 7.95 p/m excl. Btw / € 9.62 incl. Btw
500 MB schijfruimte
5.000 MB dataverkeer / maand
10 e-mail accounts
5 MySQL databases
Linux L
€ 14.95 p/m excl. Btw / € 18.09 incl. Btw
1 GB schijfruimte
10 GB dataverkeer / maand
25 e-mail accounts
10 MySQL databases
Linux XL
€ 19.95 p/m excl. Btw / € 24.14 incl. Btw
2 GB schijfruimte
20 GB dataverkeer / maand
50 e-mail accounts
20 MySQL databases

MailE-MAIL

Eén van de belangrijkste onderdelen van uw hostingpakket zijn uw e-mail accounts. U kunt e-mail ophalen via POP3, IMAP of maak gebruik van Webmail. U kunt uw e-mail uiteraard ophalen via een beveiligde verbinding. U kunt e-mail accounts instellen op uw computer maar uiteraard ook op uw mobiele telefoon.

Security ApprovedSPAM EN ANTIVIRUS BESCHERMING

Elke e-mail die binnenkomt wordt eerst door een geavanceerd anti-spam en anti-virus platform gefilterd, zodat e-mail schoon in uw mailbox wordt afgeleverd. Door verschillende filteringstechnieken te combineren en dankzij het zelflerend systeem, is de filtering zeer effectief. Zowel nu als in de toekomst.

InfoPathEENVOUDIG BACKUP TERUGZETTEN

Heeft u per ongeluk een bestand verwijderd of wilt u een wijziging ongedaan maken? Geen probleem! Met de Click-n-Restore backup functie kunt u via het control panel eenvoudig zelf de gewenste bestanden terugzetten. Van 1 tot 14 dagen in het verleden. Handig!

Task ManagerSTATISTIEKEN

Via onze uitgebreide statistieken kunt u een overzicht bekijken waar uw bezoekers vandaan komen. Naast het aantal bezoekers, kunt u ook zien via welke websites deze bezoekers uw website benaderen, de gebruikte zoektermen en welke eventuele fouten er vaak optreden.

UbuntuPHP EN MYSQL

Op de servers is altijd de meest recente PHP versie geinstalleerd. Verder bieden we een ruim scala aan PHP modules, en zijn de geheugen- en time-out limieten bijzonder ruim ingesteld. MySQL databases kunt u eenvoudig zelf aanmaken via het control panel en beheren met phpMyAdmin.

Control PanelWORDPRESS, JOOMLA EN DRUPAL

De hostingservers zijn speciaal geoptimaliseerd voor het gebruik van WordPress, Joomla en Drupal. Via het control panel kunt u deze met een simpele muisklik direct installeren en gebruiken. Daarnaast bieden we nog veel meer standaard software aan die u zelf met een simpele muisklik kunt installeren.

NetworkSNEL EN BETROUWBAAR NETWERK

Uw website is snel en optimaal bereikbaar via een zeer snel en betrouwbaar netwerk. Er is zowel nationaal als internationaal meer dan voldoende capaciteit aanwezig. Het netwerk wordt uiteraard 24×7 gecontroleerd.

Mail24X7 ONDERSTEUNING

Wanneer u vragen of problemen mocht hebben met uw hostingpakket of website kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, ook in het weekend en op feestdagen. Wij helpen u graag snel weer op weg.